Cartofi noi cu usturoi verde la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 23 Mai 2010 | 7363 vizualizari

 

mi-am trimis si eu sotul la piata sa-mi ia cartofi si dragutul de el mi-a luat 5 kg de cartofi noi :D...mi-a stat inima pe moment, ca au fost numai 4 lei kg, iar pe criza asta ne ajungea doar un kg asa de pofta :)):))
asa ca am trecut la treaba :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • tarhon
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu usturoi verde la cuptor:

Spalam carofii, in curatam de coaja, o razium usor, pt ca fiind noi, coaja se ia imediat, ii taiem rondele mai groase.

Ungem o tava cu ulei, punem cartofii condimentati, usturoiul deasupra si putina apa si dam la cuptor pt cca 30-40 min.

Ii putem servii asa, sau ca si garnitura la o fripturica.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu usturoi verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

nadina73 1

25.05.2010, 00:30

danuta nimic nici un semn de viataunde ai disparut?sau ne faci ceva bun si e surpiza?

Dana Cristea - pusikmea 1

25.05.2010, 08:13

multumesc ina

Dana Cristea - pusikmea 1

25.05.2010, 08:14

nadina, am tras chiulul zilele astea, am profitat ca a fost si sotul acasa si ne-am mai relaxat si noi, am tinut-o numai in plimbari ( prin parc, nu te gandii la altceva ca e criza)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Baba Ghanouj( salata de vinete -stil arab)-de post